15 dagen Eilandhoppen Landelijk Azoren Afbeelding 15 dagen Eilandhoppen Landelijk Azoren
15 dagen Eilandhoppen Landelijk Azoren ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Azoren

15 dagen Eilandhoppen Landelijk Azoren

***

plane hotel car


15 Dagen

Deze Fly Drive Azoren Compleet laat u in vijftien dagen maar liefst zes van de negen eilanden zien. Tijdens deze eilandhopreis kunt u een goed beeld krijgen van de Azoren en de unieke bezienswaardigheden op ieder eiland uitgebreid bekijken. Van indrukwekkende hoogtes en wijngaarden op Pico. Afzonderen op het kleine, maar prachtige Flores of juist onder de mensen in de gemoedelijke haven op Faial. Een bezoek aan de Azoren is pas compleet na een kennismaking met het rijke onderwaterlevenDagprogramma

Dag 1: Sao Miguel

Aankomst op Sao Miguel, ook wel het groene eiland genoemd. Hier staat de huurauto klaar om in ontvangst te nemen. Rijd naar het eerste overnachtingsadres om op te laden voor een eerste volledige vakantiedag.

Dag 2-4: Sao Miguel

Sao Miguel is het grootste eiland van de Azoren en is zeer groen. Bezoek de prachtige kratermeren Sete Cidades in het westen van Sao Miguel. Via Capelas kan er doorgereden worden naar Ribeira Grande met haar botanische tuin en geisers. Vanuit dit gebied is er de mogelijkheid om via de heilzame bronnen van Furnas terug te keren naar Ponta Delgada. Of rijd door naar het afgelegen en ruige Nordeste.

Dag 5: Sao Miguel - Faial

Per binnenlandse vlucht gaat de reis naar Faial. Haal de huurauto op en rijd eerst even langs een aantal winkels om boodschappen voor het diner te doen: wijn uit Pico, kaas ven Sao Jorge en natuurlijk diverse lekkernijen uit de zee. Kokkerel zoals een echte Azoreaan dat zou doen en bedenk hoe de komende dagen op Faial eruit komen te zien.

Dag 6-8: Faial

Faial heeft een vulkanische geschiedenis, windmolens en grote hoeveelheden hortensias. Vanaf Espalamaca is er prachtig uitzicht over Pico, Sao Jorge en Graciosa. Ook mooi, de Flamengos vallei in de vorm van een amfitheater. De haven mag niet achterblijven en wordt voornamelijk aangedaan door zeilers die even op adem komen tijdens het oversteken van de Atlantische Oceaan

Dag 9: Faial - Pico

Laat de huurauto bij de haven van Faial achter en stap op de boot naar het buureiland Pico.

Dag 10-12: Pico

Pico staat natuurlijk bekend om de hoogste berg van Portugal. Maar ook om haar goede wijnen. De wijngaarden van Pico zijn opgenomen als UNESCO Werelderfgoed. Over de gehele lengte van het gebied staan basalten muren die de wijngaarden beschermen tegen natuurinvloeden. Neem een flesje wijn mee naar het huis of proef de trots van het eiland in een gezellig cafe.

Dag 13: Pico - Sao Miguel

Per binnenlandse vlucht gaat de reis naar het eiland waar de reis begon, Sao Miguel.

Dag 14: Sao Miguel

Een bezoek aan de Azoren is pas compleet na een kennismaking met het rijke onderwaterleven. Boek een walvisspotexcursie en ga onder professionele begeleiding de zee op. Verrekijker erbij en kijk of de eerste dolfijnen of walvissen zich laten zien.

Dag 15: Sao Miguel

Na het ontbijt gaat de reis richting de luchthaven voor de vlucht naar Nederland.

Dag tot dag:
Dag 1: Sao Miguel
Dag 2-4: Sao Miguel
Dag 5: Sao Miguel - Faial
Dag 6-8: Faial
Dag 9: Faial - Pico
Dag 10-12: Pico
Dag 13: Pico - Sao Miguel
Dag 14: Sao Miguel
Dag 15: Sao MiguelLocatie


Vluchten
U vliegt naar Ponta Delgada Airport (PDL)
U vliegt terug vanuit Ponta Delgada Airport (PDL)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 14 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
 • �Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Huur GPS-systeem
 • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto
Standaard inbegrepen in de huursom:
 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro euro
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Overige Informatie
Beschikbaarheid
Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.

15 dagen Eilandhoppen Landelijk Azoren 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail